Summer Work Travel - USA

23 Feb 14:30 - 15:30 23 Feb 14:30 - 15:30 - Prizren Prizren
Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren
Me datёn 23-Shkurt-2018 nё ora 14:30 nё Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë sё Universitetit Ukshin Hoti në Prizren, Shefi i Sektorit Konsullor i Ambasadёs Amerikane nё...   More info

RAFET EL ROMAN 24.02.2018 @GOLDPOOLCLUB

24 Feb 22:00 24 Feb 22:00 - Prizren Prizren
Gold Pool Club Prizren Gold Pool Club Prizren
RAFET EL ROMAN ARTISTI TURK ME FAM BOTRORE FITUES I SHUMË QMIMEVE DHE ME MBI 20-VITE NË SKENËN MUZIKORE PËR HERË TË PARË NË BALLKAN DHE KOSOVË LIVE E SHTUNE 24 SHKURT RAFET...   More info

NGOMfest 2018

12 Jul 12:00 - 15 Jul 23:00 12 Jul 12:00 - 15 Jul 23:00 - Prizren Prizren
Prizren Prizren
NGOMfest 2018 12 15 .07.2018 Prizren...   More info


© 2018 Siguez