Motofesta 2018

06 May 10:00 - 07 May 12:00 06 May 10:00 - 07 May 12:00 - Prizren Prizren
Sheshi I Lidhjes Sheshi I Lidhjes
Kjo eshte ngjarja kushtuar pervjetorit te 12-te te themelimit te klubit MC EAGLES. Me kete rast BIKERS OF EUROPE ne bashkepunim me klubin tone, ambulantave dhe spitalit te qytetit...   More info


© 2018 Siguez