Past Events

Trajnim mbi Zhvillimin e Karrierës

09 Dec 10:00 - 15:00 09 Dec 10:00 - 15:00 - Prizren Prizren
University of Prizren University of Prizren
-Si të bëni kërkim të suksesshëm për punë -Udhëzime për aplikim pune sipas edukimit përkatës -Kërkimi i suksesshëm për punën që ju përshtatet -Përgatitja e CV-së dhe letrës...   More info


© 2017 Siguez