Trajnimet ne Budva 22-25 Shkurt 2018

22 Feb 09:45 - 25 Feb 16:45 22 Feb 09:45 - 25 Feb 16:45 - Pristina Pristina
E&E Consulting E&E Consulting
Trajnimet: 1. Kontrolli Efektiv i Administratës 2. Dilemat Etike në Veprimtarinë Administrative dhe 3. Menaxhimi Financiar, Rreziqet e Kontrollit në Ekzekutimin e Buxhetit dhe...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

22 Feb 11:00 - 12:00 22 Feb 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Përgatitjet e e nevojshme per intervistë pune dhe aplikim online

22 Feb 14:00 - 15:00 22 Feb 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Building Blocks of One's Community

22 Feb 17:30 - 19:30 22 Feb 17:30 - 19:30 - Pristina Pristina
Teatri ODA Teatri ODA
Qoftë përmes një veprimi të vogël si organizimi për pastrimin e lagjes apo një hap i madh sikurse edukimi i të rinjëve të lagjes rreth demokracisë aktive, të qenurit një qytetar...   More info

2nd TALK - Cryptocurrencies

22 Feb 18:00 - 21:00 22 Feb 18:00 - 21:00 - Pristina Pristina
Innovation Centre Kosovo Innovation Centre Kosovo
The TLP Alumni Association’s 2nd TALK will be hosted by its Science, Innovation and Technology Committee in partnership with ICK. The TALK’s theme will be Cryptocurrency...   More info

Showcases Night at BASStore

23 Feb 00:00 - 24 Feb 07:00 23 Feb 00:00 - 24 Feb 07:00 - Pristina Pristina
RADIO Mhz RADIO Mhz
BASStore welcomes music collectives from London and Skopje. Friday 23.02.2018 Sisu x Loose Lips Showcase Night Malissa SISU/UK https:/soundcloud.com/malissa08 https:/www...   More info

Summer Work Travel - USA

23 Feb 14:30 - 15:30 23 Feb 14:30 - 15:30 - Prizren Prizren
Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren Universiteti "Ukshin Hoti" Prizren
Me datёn 23-Shkurt-2018 nё ora 14:30 nё Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë sё Universitetit Ukshin Hoti në Prizren, Shefi i Sektorit Konsullor i Ambasadёs Amerikane nё...   More info

Peje, Kursi i Meditimit Transcendental 23/2/18 Hotel Dukagjini

23 Feb 18:00 - 20:00 23 Feb 18:00 - 20:00 - Pejë Pejë
Hotel Dukagjini Hotel Dukagjini
PEJË, HOTEL DUKAGJINI, E PREMTE DT. 23/02/18 ORA 18:00 KURSI I MEDITIMIT TRANSCENDENTAL Miq të dashur, takimi i datës 23 Shkurt në Hotel Dukagjini, është një takim informativ...   More info

Hiking, Yoga and Thermal Baths in Permet

24 Feb 06:00 - 25 Feb 20:30 24 Feb 06:00 - 25 Feb 20:30 - Pristina Pristina
Butterfly Outdoor Adventure Butterfly Outdoor Adventure
This tour gets us away from the dirty Pristina air for the weekend to the cleanest village in all of Albania: Permet. This relaxing village dates back to the 15th century Ottoman...   More info

3 vjet BONEVET dhe #Kosova10

24 Feb 09:00 - 21:00 24 Feb 09:00 - 21:00 - Gjakova Gjakova
BONEVET Gjakova BONEVET Gjakova
Ky muaj është special! Ditëlindjet janë gjithmonë një mundësi e mirë për të ftuar krejt shoqërinë më të dashur, dhe me festu bashkë. Këtë herë BONEVET, per ditëlindjen e 3-të...   More info

Trajnim dy ditorë “E drejta materiale dhe procedurale civile”

24 Feb 10:00 - 25 Feb 16:00 24 Feb 10:00 - 25 Feb 16:00 - Pristina Pristina
Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute
Trajnimi i dedikohet: Kandidatëve në përgatitje të provimit të jurisprudencës, Studentëve të nivelit Bachelor dhe Master të fakulteteve juridike, publike dhe kolegjeve private...   More info

Trajnim për Vetulla Tattoo

24 Feb 10:00 - 26 Feb 16:00 24 Feb 10:00 - 26 Feb 16:00 - Pristina Pristina
Studio W's Verona Studio W's Verona
Trajnim për vetulla TATTOO (metoda japoneze) Të gjithë nxënësit do të përfitojnë: Pjesën teorike dhe Pjesën praktike Trajnimi do të zgjasë tri ditë nga data 24 deri 26...   More info

Ankandi i drejtëpërdrejtë-24.02.2018

24 Feb 11:00 - 14:00 24 Feb 11:00 - 14:00 - Pristina Pristina
Shtëpia e Ankandeve Kosova Shtëpia e Ankandeve Kosova
Shtëpia e Ankandeve Kosova organizon Ankandin e radhës me artikuj të ndryshëm të: Unhcr , Raffisen Bank,TEB,AFK,Studio Moderna, BPB-së, ELKOS Group, OSCE-së, Cacttus-it, AL DUSHI...   More info

❂ L E D R I @Hangover Club ❂

24 Feb 22:00 - 25 Feb 02:00 24 Feb 22:00 - 25 Feb 02:00 - Gjakova Gjakova
Hangover Club Hangover Club
E Shtunë 24 Shkurt: Vikendi fundit i muajit Shkurt na sjellë ëmbëlsirën për fund , duke na sjellë një atmosferë sic di ai më së miri ta bëjë.Le ti japim VULEN për këtë muaj duke...   More info

RAFET EL ROMAN 24.02.2018 @GOLDPOOLCLUB

24 Feb 22:00 24 Feb 22:00 - Prizren Prizren
Gold Pool Club Prizren Gold Pool Club Prizren
RAFET EL ROMAN ARTISTI TURK ME FAM BOTRORE FITUES I SHUMË QMIMEVE DHE ME MBI 20-VITE NË SKENËN MUZIKORE PËR HERË TË PARË NË BALLKAN DHE KOSOVË LIVE E SHTUNE 24 SHKURT RAFET...   More info

Koncert: Brahms, Beethoven

25 Feb 20:00 - 22:00 25 Feb 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Salla e Kuqe / Red Hall Salla e Kuqe / Red Hall
FILHARMONIA E KOSOVËS KOSOVO PHILHARMONIC JOHANNES BRAHMS LUDWIG VAN BEETHOVEN ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA MISBAH KAÇAMAKU Piano...   More info

Përgatitjet e nevojshme për intervistë pune dhe aplikim online

27 Feb 14:00 - 15:00 27 Feb 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Trajnimi: Praktika Juridike - Moduli Penal & Civil

27 Feb 17:00 - 19:30 27 Feb 17:00 - 19:30 - Pristina Pristina
European College of Kosovo European College of Kosovo
Trajnimi më i kërkuar në Kosovë për juristët e rinj Praktika Juridike fillon me datë 27 Shkurt 2018! Për plot 5 vite qindra kandidatë kanë qenë pjesë e këtij trajnimi 8 javor(50...   More info

Përgatitjet e nevojshme për intervistë pune dhe aplikim online

28 Feb 14:00 - 15:00 28 Feb 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

01 Mar 11:00 - 12:00 01 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Përgatitjet e nevojshme për intervistë pune dhe aplikim online

01 Mar 14:00 - 15:00 01 Mar 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Trajnimi: Kamarier Profesional

03 Mar 09:00 - 14:00 03 Mar 09:00 - 14:00 - Pristina Pristina
European College of Kosovo European College of Kosovo
European College of Kosovo për herë të parë në Kosovë organizon trajnim praktik në profesionin Kamarier Profesional me certifikim ndërkombëtar që mundëson punësim në vendet e...   More info

Trajnim për Zgjatje Qerpiku dhe Perming

03 Mar 10:00 - 04 Mar 16:00 03 Mar 10:00 - 04 Mar 16:00 - Pristina Pristina
Studio W's Verona Studio W's Verona
Trajnim për Zgjatje Qerpiku dhe Perming Trajnimi do të zgjasë dy ditë nga 3 deri 4 Mars 2018. Për të dy trajnimet përfshihet: Pjesa teorike dhe Pjesa praktike (të gjitha...   More info

Hike & Explore në Liqenin e Bovillës (AL)

04 Mar 06:00 - 18:00 04 Mar 06:00 - 18:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
ENGLISH BELOW Muajin Mars e fillojmë me një event ditor në një destinacion të ri, aktivitetet hike dhe explore tek Liqeni i Bovillës (Shqipëri). Paisje dhe furnizime: Veshje të...   More info

Përgatitjet e nevojshme për intervistë pune dhe aplikim online

06 Mar 14:00 - 15:00 06 Mar 14:00 - 15:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Trajnimi: Psikologjia e Negocimit & Teknikat e Shitjes

06 Mar 17:30 - 19:30 06 Mar 17:30 - 19:30 - Pristina Pristina
European College of Kosovo European College of Kosovo
Trajnimi Psikologjia e Negocimit & Teknikat e Shitjes fillon me datë 6 Mars 2018! Apliko tani: http:/eck-edu.org/?id 32&t 15 Në rast se dëshironi të keni rrogë më të madhe...   More info

WikiGap

07 Mar 10:30 - 08 Mar 16:00 07 Mar 10:30 - 08 Mar 16:00 - Pristina Pristina
Kosovalive Kosovalive
Wikipedia është enciklopedia më e madhe online, e punuar tërësisht nga njerëz të rëndomtë. Përmbajtja në Wikipedia na ngjyrosë dhe formëson botë kuptimin tonë. Por, ka një...   More info

Klubi i Librit "Arkopoli i Ri" 7 - 1984 nga George Orwell

07 Mar 18:00 - 21:00 07 Mar 18:00 - 21:00 - Pristina Pristina
Akropoli i Ri - Prishtinë Akropoli i Ri - Prishtinë
E mërkurë, 7 Mars Ora 18.00 Qendra Filozofke & Kulturore Akropoli i Ri Prishtinë iu fton në Klubin e Librit 7. Vepra që do të diskutohet është libri 1984 i autorit George Orwell...   More info

8MARS DUBAI

08 Mar 00:00 - 12 Mar 23:59 08 Mar 00:00 - 12 Mar 23:59 - Pristina Pristina
Vas Tour Kosova Vas Tour Kosova
Dita 01: Prishtine Shkup Dubai Nisja nga Prishtina ne ora 08:00 drejt Shkupit, e me pas fluturimi per ne Dubai ne ora 13:05. Arritja ne Dubai. Transferta dhe akomodimi ne hotel...   More info

8 MARSI DUBAI

08 Mar 00:00 - 12 Mar 23:59 08 Mar 00:00 - 12 Mar 23:59 - Pristina Pristina
Albtours Kosova Albtours Kosova
Dita 01: Prishtine Shkup Dubai Nisja nga Prishtina ne ora 08:00 drejt Shkupit, e me pas fluturimi per ne Dubai ne ora 13:05. Arritja ne Dubai. Transferta dhe akomodimi ne hotel...   More info

Trajnim për Provimin pranues për Gjyqtarë

08 Mar 16:30 - 18 Mar 16:00 08 Mar 16:30 - 18 Mar 16:00 - Pristina Pristina
Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute Instituti i Kosovës për Trajnime - Kosovo Training Institute
KOHËZGJATJA DHE ORARI I TRAJNIMIT: Trajnimi zgjatë 11 ditë dhe fillon me datë 08 Mars 2018. Me qëllim të dhënies së mundësisë secilit të interesuar, trajnimi mbahet pas orarit të...   More info

8 Marsi Me Rifadije Grajçevci Dhe Edi Krasniqi

08 Mar 18:00 - 23:59 08 Mar 18:00 - 23:59 - Lipjan Lipjan
Sallë Dasmash ToniEvent Sallë Dasmash ToniEvent
  More info

Mbremje festive per 8 Mars

08 Mar 19:00 08 Mar 19:00 - Pristina Pristina
Restaurant VALI Restaurant VALI
Te nderuar klient, Vitin e kaluar organizuam mbremje festive me rastin e 8 Marsit. Pas shum kerkesave qe kemi marrur nga ju per organizim te nje mbremje festive, ne si staf i...   More info

8 Mars Dita e Nënës

08 Mar 19:00 08 Mar 19:00 - Vushtrri Vushtrri
Restaurant Holiday Restaurant Holiday
Rezervimi i...   More info

8 Marsi ne Dubrovnik

08 Mar 23:59 - 11 Mar 21:59 08 Mar 23:59 - 11 Mar 21:59 - Pristina Pristina
Albtours Kosova Albtours Kosova
Dita 01: Prishtine Dubrovnik Pas takimit me guiden fillon udhetimi yne me autobus komod me ajer te kondicionuar drejt Kroacise. Turi nis me vizite ne Uren Tudjman e cila eshte...   More info

8 MARSI Dubrovnik

08 Mar 23:59 - 11 Mar 21:59 08 Mar 23:59 - 11 Mar 21:59 - Pristina Pristina
Vas Tour Kosova Vas Tour Kosova
Dita 01: Prishtine Dubrovnik Pas takimit me guiden fillon udhetimi yne me autobus komod me ajer te kondicionuar drejt Kroacise. Turi nis me vizite ne Uren Tudjman e cila eshte...   More info

Kurs Psikologjie & Filozofie - Klasa e re më 9 Mars!

09 Mar 17:30 - 20:00 09 Mar 17:30 - 20:00 - Pristina Pristina
Akropoli i Ri - Prishtinë Akropoli i Ri - Prishtinë
Kush Jam, Nga Vij, Ku Shkoj? Cili është qëllimi i jetës time dhe cili është roli im në këtë botë? Përse ekzistoj, çfarë është jeta dhe vdekja, si mund ta kuptoj veten time, si...   More info

Don Antonio (ITA) / No Recess at Hamam Bar Prishtina

09 Mar 20:00 - 10 Mar 02:00 09 Mar 20:00 - 10 Mar 02:00 - Pristina Pristina
Hamam Bar Prishtina Hamam Bar Prishtina
DON ANTONIO, the self-described Soundtrack for the New Mediterranean, is the latest sensation in the long tradition of Italian jazz, blues and folk music. Soukana (Live in...   More info

Don Antonio (ITA) / Lumbardhi x No Recess

10 Mar 21:00 - 11 Mar 00:00 10 Mar 21:00 - 11 Mar 00:00 - Prizren Prizren
LUMBARDHI LUMBARDHI
DON ANTONIO, the self-described Soundtrack for the New Mediterranean, is the latest sensation in the long tradition of Italian jazz, blues and folk music. Soukana (Live in...   More info

Turneu Tradicional"Fushë Kosova Open 2018"

11 Mar 10:00 - 14 Mar 18:00 11 Mar 10:00 - 14 Mar 18:00 - Fushë Kosovë Fushë Kosovë
Dilloni Benz-Palestra Sportive Dilloni Benz-Palestra Sportive
Turneu Tradicional Fushë Kosova Open 2018 për hërë të V-do organizohet me 11 mars 2018 ne Fushë Kosovë nga Kuvendi Komunal i Fushë Kosovesë, Klubi i Karatesë Fushë Kosova dhe...   More info

Trajnimi:Investimi në Kriptovaluta

14 Mar 17:30 - 19:30 14 Mar 17:30 - 19:30 - Pristina Pristina
European College of Kosovo European College of Kosovo
Trajnimi Investimi në Kriptovaluta fillon me datë 21 Shkurt 2018 ! Gjatë trajnimit Investimi Blerja/Shitja e Kriptovalutave për plot 3 javë ju do të mësoni në praktikë si të...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

15 Mar 11:00 - 16 Mar 12:00 15 Mar 11:00 - 16 Mar 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

20 Mar 11:00 - 12:00 20 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

Video Sesion - AgCAS - Bëhu gati për tregun e punës!

21 Mar 11:00 - 12:00 21 Mar 11:00 - 12:00 - Pristina Pristina
Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës Qendra për Zhvillim të Karrierës Universiteti i Prishtinës
Të nderuar studentë dhe të diplomuar, A keni aplikuar apo dëshironi të aplikoni për punë, punë praktike, vizita apo bursa studimore ? A keni menduar se çfarë ju nevojitet dhe se...   More info

EGYPT TRIP

23 Mar 09:00 - 31 Mar 23:00 23 Mar 09:00 - 31 Mar 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Vizito Egjiptin me 23 Mars deri 31 Mars 2018, ku mund ti vizitoni Piramidat e Egjiptit apo njërën nga 7 mrekullitë e botës për vetëm 555€ deri te dielen me dt. 25.02.2018 Pas...   More info

Mini Euro Trip - Mars 2018

23 Mar 21:00 - 29 Mar 23:00 23 Mar 21:00 - 29 Mar 23:00 - Pristina Pristina
Euro Trip Euro Trip
Mini Euro Trip Mars 2018 Nisja me 23.03.2018 29.03.2018 Vizitohen: Budapest Viena Milano Venecia Ljubljana Zagreb Dubrovnik Cmimi per person 395€ VIZA Ne cmim...   More info

DAM Festival 2018

29 Mar 20:00 - 03 Apr 22:00 29 Mar 20:00 - 03 Apr 22:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
DAM Festival (International Festival of Music) is one of the most prominent music events in Prishtina. It has become traditional and the aim of it is to promote young/emerging...   More info

Kosovo Philharmonic at DAM Festival

01 Apr 20:00 - 22:00 01 Apr 20:00 - 22:00 - Pristina Pristina
Salla e Kuqe / Red Hall Salla e Kuqe / Red Hall
TERRY RILEY LOWELL LIEBERMANN CAMILLE SAINT-SAËNS BLOND KRASNIQI ORKESTRA E FILHARMONISË SË KOSOVËS KOSOVO PHILHARMONIC ORCHESTRA LISA SAHATÇIU Pianisti i Ri 2017 Young...   More info

Gregory Charette: Complete Piano Etudes by Philip Glass

03 Apr 20:00 - 23:00 03 Apr 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare
Gregory Charette (b. 1987 in Los Angeles) is a conductor, composer, pianist and programmer deeply committed to the performance and promotion of new music. He is currently music...   More info

ChopinPianoFEST Prishtina 9th Edition

05 Apr 20:00 - 24 Apr 22:00 05 Apr 20:00 - 24 Apr 22:00 - Pristina Pristina
Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare Amfiteatri i Ri i Bibliotekës Universitare
Chopin Piano FEST Prishtina is established for the first time on the 200th anniversary of Chopin in 2010 by the established Kosovo Chopin Association as the youngest member of the...   More info

Qasja e integruar e shëndetit dhe edukimi shëndetësor”

07 Apr 08:00 - 17:00 07 Apr 08:00 - 17:00 - Pristina Pristina
Kolegji AAB Kolegji AAB
Simpoziumi II, në temën Qasja e integruar e shëndetit dhe edukimi shëndetësor Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit, kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë...   More info

Hapja e Qendrës Tregtare ROYAL MALL

12 Apr 10:00 - 22:00 12 Apr 10:00 - 22:00 - Pristina Pristina
ROYAL MALL ROYAL MALL
ROYAL MALL, përmban 15.000 m2 me mbi 50 lokale afariste, një MEGA Market, me parking nëntokësor mbi 200 vende të dedikuara vetëm për qendrën tregtrare. Ju mund të aplikoni për...   More info

Panairi i Edukimit/ Education Fair

19 Apr 10:00 - 20 Apr 18:00 19 Apr 10:00 - 20 Apr 18:00 - Pristina Pristina
Pallati i Rinise Pallati i Rinise
(english below) Shqip Qëllimi kryesor i këtij Panairi të Edukimit është të kontribuoj në fushën e arsimit me objektiva konkrete, si: -Takim në një vend dhe në një kohë i...   More info

ITFBALKAN GENEL TİCARET FUARI

26 Apr 11:00 - 29 Apr 18:00 26 Apr 11:00 - 29 Apr 18:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Genel Ticaret...   More info

Prishtina Half Marathon 2018

29 Apr 10:00 - 13:00 29 Apr 10:00 - 13:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
  More info

Nel cuore dei Balcani

30 Apr 07:00 - 06 May 20:00 30 Apr 07:00 - 06 May 20:00 - Deçan Deçan
Visoki Dečani Visoki Dečani
Albania Montenegro Kosovo Macedonia : tra monumenti , memorie e incontri con le comunità . Ricordando Giovanni Bianchi, operatore di pace nell'ex Jugoslavia. ISCRIZIONI ENTRO IL...   More info

The Wrathful Vision 2 Festival

04 May 21:00 - 06 May 16:00 04 May 21:00 - 06 May 16:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
PSYKS & MIQT Pub Present: The Wrathful Vision 2 Hyjnitë e zemëruara janë shifra që janë përtej imagjinatës së një personi të portretizuar shpesh në artet tibetane me shumë...   More info

Meeting Of Styles Kosova

18 May 10:00 - 20 May 19:00 18 May 10:00 - 20 May 19:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Meeting Of Styles Kosovo 2.0 More infos soon...   More info

FemArt 6 - Women Artists And Activists Festival

25 May 22:00 - 31 May 00:00 25 May 22:00 - 31 May 00:00 - Pristina Pristina
FemArt FemArt
(English in below) THIRRJE PËR APLIKIM FEMART 6 RUN THE SHOW FESTIVALI I ARTISTEVE DHE AKTIVISTEVE 25-30 MAJ 2018, PRISHTINË, KOSOVË FEMART është festivali i parë dhe i vetëm...   More info

The Eleventh International Conference

26 May 10:00 - 17:00 26 May 10:00 - 17:00 - Pristina Pristina
Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus" Kolegji i Menaxhmentit Internacional "Globus"
The Eleventh International Conference On Human Capital on Economic and Social Development Conference Day May 26, 2018 Venue College of International Management Globus Street...   More info

Kosovo (Macedonia, Bulgaria) 4-8 iulie 2018

04 Jul 05:45 - 08 Jul 22:00 04 Jul 05:45 - 08 Jul 22:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Descrierea completă a evenimentului este disponibilă, de asemenea, aici: https:/geoarhiva.com/2017/12/08/kosovo2018/ Agenţia de turism Geoarhiva vă propune circuitul spaţiului...   More info

NGOMfest 2018

12 Jul 12:00 - 15 Jul 23:00 12 Jul 12:00 - 15 Jul 23:00 - Prizren Prizren
Prizren Prizren
NGOMfest 2018 12 15 .07.2018 Prizren...   More info

Peaks of the Balkans with Arineta

15 Jul 16:00 - 26 Jul 19:00 15 Jul 16:00 - 26 Jul 19:00 - Pejë Pejë
Balkan Natural Adventure Balkan Natural Adventure
A message from the guide I am officially starting my campaign to promote some of the Balkans most incredible trails! For the first time ever, I will be taking a group of 10 plus...   More info

Sunchair live in Priština

26 Jul 20:00 - 23:00 26 Jul 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
Rockuzinë Rockuzinë
Sunchair Euro Tour 2018 More Details soon...   More info

Peaks of the Balkans Summer 2018 Hiking Adventure

27 Jul 00:00 - 10 Aug 12:00 27 Jul 00:00 - 10 Aug 12:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
Peaks of the Balkans : Hiking Adventure Beyond Borders in the Western Balkans Eastern European countries are always Power Hiking Paris favorites for our Summer Hiking Adventure...   More info

Shooting Stars above Belgrad 2018

12 Aug 23:00 - 13 Aug 04:00 12 Aug 23:00 - 13 Aug 04:00 - Rahovec Rahovec
Europe/Belgrade Europe/Belgrade
One of the most stunning events in the stargazer's calendar is the annual Perseids meteor shower! The 2018 Perseids will peak on the night of August 12 and early morning hours of...   More info

Kurban Bayramı, Balkanlar Büyük Turu - KanulaTur ile.

29 Aug 06:00 - 06 Sep 09:00 29 Aug 06:00 - 06 Sep 09:00 - Pristina Pristina
Pristina Pristina
KanulaTur ile Balkanlar Büyük Turu Kosova, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna Hersek, Sırbistan Priştina, Prizren, Üsküp, Tetova, Manastır, Rezne, Ohrid, Struga...   More info

Lajmi.net - Abonohu!

31 Dec 20:00 - 23:00 31 Dec 20:00 - 23:00 - Pristina Pristina
lajmi.net lajmi.net
Bashkangjituni (join) këtij eventi nëse dëshironi që të merrni lajmet e fundit nga lajmi.net me njoftime (notifications)! Në këtë event do të postojmë maksimum 10 lajme të...   More info


© 2018 Siguez